Cautand Cazare litoral pentru vacanta pe care o asteptam cu nerabdare toti trei, am dat peste acest Concurs .

Pentru vacanta favorita imi doresc liniste, dar cam greu cu prichindelul nostru galacios si umblaret. Asa ca am hotarat sa mergem la mare. La marea noastra deocamdata, desi serviciile si conditiile sunt blamate de toata lumea. Dar ne vom bucura de soare, de plaja, Cezara va mangaia nisipul cu manutele si talpitele goale. Ne vom balaci in mare, vom privi apusuri si rasarituri minunate. Ne vom plimba pe dig si vom manca guvizi. Ne vom da in lanturi, vom manca vata de zahar si porumb fiert. Si ne vom praji la soare (nu, nu vom uita de crema de protectie). Si seara o sa cadem franti si vom dormi neintorsi, visand la briza marii si mirosul ei imbatator.
Si uite asa se va termina vacanta noastra, ne vom intoarce acasa cu bateriile incarcate si cu multe planuri pentru vacanta la mare din 2011.
Si spre toamna, poate reusim sa fugim un weekend la Munte. La liniste, miros de brad, poteci ascunse prin padure, fragi, aer tare si curat. Susur de izvoare, freamatul vantului printre crengile padurii.
Sau poate vom fi norocosii castigatori ai acestui concurs si vom vizita Moeciu!
Uite asa, vacanta noastra preferata cuprinde o mare si-un munte. E drept ca-i criza, si ca ne afecteaza masurile guvernului si nu numai … dar speram sa ne iasa socotelile si sa avem intr-adevar o vacanta minunata, ceea ce va dorim si voua, celor care ne cititi!

Anunțuri