Am gasit niste spanac frumos si imediat m-am gandit sa-i fac Cezarei spanac si sa-l servesc cu ou romanesc.
Am folosit 2 legaturi de spanac, 1 ceapa, 1 lingura bulion, 2 linguri cu orez, 1 lingura ulei, 1 ou, sare.

Spanacul l-am curatat, l-am spalat bine si apoi l-am oparit in apa sarata. Apoi l-am lasat la scurs.


Ceapa taiata marunt am inabusit-o intr-o lingura de ulei, putina apa si sare. Apoi am adaugat bulionul, spanacul tocat (eu l-am bagat la mixerul vertical) si un pahar cu apa. Cand a inceput sa fiarba am adaugat doua linguri cu orez.


Cam in 10-15 minute a fost gata!

Separat am pus apa la fiert cu sare si am aruncat un ou (e prima data, trebuie sa ma mai specializez).

Gustos, aspectuos si copilul multumit!

 

Când Omulețu’ a mai crescut am renunțat la mixat, arată mai bine, nu?!

Anunțuri