Am facut azi o rulada din carne tocata, nu a iesit foarte rulata dar e delicioasa.
Pe langa carne tocata (vreo 800 grame) am mai folosit morcov, ceapa, usturoi, castravete in otet, gogosari in sos, cascaval, 3 oua, 
sare, tarhon.

Am amestecat carnea cu morcovul, ceapa si usturoiul tocate, 3 oua, sare si tarhon dupa gust.

Am asezat tot amestecul pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei, am nivelat. Deasupra am pus gogosarii si castravete taiat marunt si feliute de cascaval.

Folie mica, carne multa … dar m-am descurcat. Am rulat cu ajutorul foliei (trebuia mai strans, data viitoare stiu) si am pus-o intr-o tava de cozonac tapetata si ea cu folie de aluminiu.

Dupa aproape o ora de copt, am dat deoparte folia de aluminiu si am „uitat” rulada in cuptor pentru inca o ora.

Anunțuri