M-am tot gândit şi m-am tot sucit cum să denumesc minunea asta. Se vrea o alternativă la preparatele din carne cumpărate, injectate şi aromatizate cu tot felul de prostii. Ideea vine de aici şi sunt tare mulţumită de rezultat. Cu siguranţă voi mai face.
Am folosit o bucată de fleică de porc, cam un kilogram să fi avut.

În lipsă de zeamă de varză am pus-o la fiert în borş împreună cu sare, boabe de piper, foi de dafin, boabe de muştar şi nişte ienibahar măcinat (că boabe nu mai aveam).

Am lăsat-o la fiert cam 30 de minute, nu să fie gata, că urmează etapa 2.

Am frecat bine carnea cu un amestec format din sare, cimbru, piper şi boia dulce. Apoi am aşezat-o pe un grătărel (al meu e cu găuri) într-o tavă. În tavă am pus borş din cel în care fierbsesem carnea.

Am dat la cuptor unde a stat cam 40 de minute. Delicios!

Cum repetiţia e mama învăţăturii, am repetat operaţiunea kaiserul. Cum a ieşit? Puţin.
Anunțuri