Am încropit azi nişte brioşe de post, cu nucă de cocos şi suc Tedi. Sigur merge mai bine cu suc de morcov făcut în casă, dar mă şi grăbeam, mă şi împiedicam în sucul cu pricina.

Ingrediente:
200 ml suc Tedi 
75 ml ulei
3 linguri cu gem
2 lingură coajă rasă de portocală (a mea stă cu zahăr în frigider)
90 grame cocos (atât mai era în pungă)
120 grame făină
1/2 plic praf de copt

Zahăr nu am mai pus, deşi apare în poză, că era destul de dulce.

Am amestecat sucul, uleiul, gemul, coaja de portocală, apoi am adăugat uscatele: nuca de cocos, făina şi praful de copt.

Iar am nimerit fix pentru tava mea de brioşe, preoteasă trebuia să mă fac.

Sunt delicioase, dulci, moi şi nici nu arată rău. Nu?!

Anunțuri