Simplu de tot, dar la cererea publicului îl postez. Să nu ziceți că mâncăm numai dulciuri și pizza. 😉
Legume cât de multe, 8 cartofi, 4 morcovi, 2 ardei, 2 cepe, 1/2 de țelină, 4 roșii uitate prin frigider, sare, borș de putină, leuștean și spor la treabă.

Morcovii și țelina le-am ras, iar ardeii și ceapa le-am tocat mărunt.
În 2 linguri de ulei și puțină apă am călit zarzavatul câteva minute, apoi am pus circa 2 litri de apă și am lăsat la foc potrivit.

Între timp am dat roșiile pe răzătoare, ca să nu mă chinui să le despielițez. Rămâne în mână numai pielița.

După ce au fiert morcovul et comp. am adăugat cartofii tăiați cuburi care au fiert cam 12 minute după care au primit vizita roșiilor.

A mai rămas de pus borșul de putină, leușteanul … un clocot și e gata!

Anunțuri