E prima leapșă pe care o completez și vine de la două persoane dragi mie, Raluca și Iulia. Pe amândouă le citesc cu mare drag, mult mai des decât apuc să scriu pe blogul meu. Așă că îi dau curs repejor ….
Pentru că e scrisă de Iulia această leapșă are o componentă financiară. 🙂

Saptamana trecuta, cel mai mult am cheltuit pe impozitul pentru casă. Peste 300 de lei, impozitul și strângerea gunoiului pentru 3 persoane. Dar mai bine să plătești impozit și rată decât chirie. 
Daca as castiga maine 10.000 de euro, am cumpăra o mașină pentru familia noastră. Cred că aș încerca să economisesc de acolo și pentru o vacanță prin țară, că doar trebuie rodată mașina.
Reteta mea preferata, din cele extrem de ieftine, este pilaful de legume, că îi place Cezarei. Sigur sunt și altele … dar nu-mi vin acum în minte. Eu aproape mereu încerc să fac rețete ieftine. Mi-am mai amintit ceva … paste cu sos simplu (ceapă, usturoi, bulion) … ca-n studenție. 
Distractia mea preferata, care nu implica cheltuieli, este o plimbare în parc cu Cezara și, poate în curând, cu bicicleta. Ea … că eu am două picioare stângi. 
Voi considera saptamana aceasta un succes pentru blogul meu dacă aș reuși să scriu măcar o postare la doua zile. Din păcate, traversez o perioadă dificilă și ocupată și regret că nu apuc să scriu pățaniile Cezarei. Le voi uita …..
Daca ar fi sa fac o cheltuiala mare si nu neaparat necesara, mi-as cumpara o mașină de făcut pâine. Dar am bănuiala că ar sta mai mult pe dulap. 
Cand eram copil, visam sa fiu bucătăreasă la Turist. Apoi am visat să fiu profesor de matematică. Al doilea vis s-a îndeplinit. 
Dintre mere si pere, imi plac merele.
Intre ghiocei si zambile, aleg ghioceii pentru aspect și zambilele pentru miros. 
Banii reprezinta pentru mine o unealtă. Prea bine a scris Iulia despre asta, nu găsesc un alt cuvânt mai potrivit. 
Aceasta este. Si fiind leapșă, o dam mai departe, la 5 persoane, cu rugamintea ca acestea sa o dea, la randul lor, mai departe la 5 prieteni, spunand si de unde au primit-o. Eu o trimit spre mama Evei, Ana, little lucky, Mirela, Droopina
Anunțuri